Aplică aici

Notă finală

4.9
Numărul total de evaluări: 7

Casa Ardelean

Laureat al proiectului
Firma de Aur

Data scanării: 9 octombrie 2023
Stradă: Strada Daliei Nr 12
Localitate: Năvodari
Cod poștal: 905700
CUI:

Insigne speciale
Procentul din ponderea evaluărilor
4.9
Opinii 7

Acest grafic arată care evaluări domină dintre toate opiniile colectate. Cu cât este mai mare procentul de rating, cu atât este mai mare ponderea acestuia.

Procentul de evaluări pe portaluri

Ponderea în procente a surselor unde s-au gasit opinii, prezentate individual și cât reprezintă ele din nota finală. Sunt luate în considerare doar recenziile de pe cele mai credibile portaluri. De dragul credibilității proiectului, nu luăm în considerare recenziile de pe site-uri cu reputație îndoielnică.

Număr de evaluări comparativ cu numarul de comentarii

În acest grafic, arătăm câte dintre evaluări au comentarii. Cele mai valoroase evaluări de pe web sunt cele cu comentarii personale. Clienții povestesc despre experiențele personale și descriu satisfacția lor în legătură cu serviciile primite de la această firmă, în mediul online.

Istoricul numărului de evaluări

Graficul arată dinamica creșterii numărului de recenzii lăsate de către clienți, pe fiecare portal în parte, de-a lungul anilor. Datorită faptului că proiectul a fost lansat în anul 2022, datele sunt prezentate începând cu această dată.

Istoricul fluctuației evaluărilor

Acest grafic ne arată cum s-au schimbat rezultatele pe portaluri individuale de-a lungul anilor. Datorită faptului că programul a fost lansat în 2022, datele sunt prezentate de la acea dată.