Aplică aici

Participanții proiectului sunt cele mai bune firme

Firma de Aur este un proiect care vizează promovarea celor mai bine cotate companii. Este un premiu pentru întreprinderi bazat pe rezultate reale, existente pe portaluri, care conțin opinii fiabile și credibile - de exemplu, Facebook, Google Maps, TripAdvisor, etc., selectăm cele mai bine cotate firme în funcție de locația și domeniul de activitate. Colectăm și analizăm doar aceste evaluări. Jurații sunt clienți.

Firma de Aur

Proiectul este un produs care facilitează promovarea serviciilor de calitate și construirea unei imagini pozitive pentru firme pe baza opiniilor pozitive primite in spațiul virtual. Avantajul nostru față de produsele concurente este cantitatea uriașă de date statistice colectate despre companii. Se spune că cifrele nu mint – iar aceasta este și premisa proiectului Firma de Aur.

Ideea noastră este să sprijinim acele companii care oferă servicii la cel mai înalt nivel. Aceste companii vor fi promovate pe lista noastră, dar vor putea folosi și sigla Firma de Aur în materialele lor promoționale. Promovarea pe site și premiul în sine sunt gratuite. Primirea materialelor personalizate și dreptul de utilizare a siglei implică un cost suplimentar, dar sunt complet voluntare. Nu are nicio influență asupra prezenței în proiect. Principiul nostru cel mai sacru este fiabilitatea. Ceea ce ne deosebește de proiectele competitive este faptul că nu poți cumpăra pur și simplu statutul de Firma de Aur.


O condiție necesară pentru a fi inclus în listă este îndeplinirea criteriilor pentru evaluările existente ale unei anumite entități pe Internet. Pentru a te alătura acestui grup exclusivist, cel puțin 75% din toate evaluările trebuie să fie pozitive. Totul se bazează pe matematică - nu există nicio modalitate de a interfera cu rezultatele. Aceste reguli fac proiectul transparent și independent.