Cristi Iulian
Am fost impreuna cu sotia (detinem un laborator mic) la cursul de candy bar si ciocolata. Foarte bine organizati, am aflat o multime de informatii si ne-am mai si distrat (cand a permis timpul).
Sursă:
Bahnar Xylax Cosmin
Am fost cu iubita mea la cursul de eclere cu doamna Mirela si la masterclass cu Joakim Prat. Am invatat foarte multe tehnici si tips & tricks in ambele ocazii chiar si eu care nu gatesc de obicei prajituri!Recomand cu drag si va multumim frumos!
Sursă:
AJ Thx
Sunt abonat la cursurile scurte ale Icep School - recomand cu drag cursurile cu Thomas Huit, Georgiana si dna Mirela!
Sursă:
Andrei Tanase
M-am intors in tara temporar pentru a urma cursul de 6 luni de cofetar (au cel mai bun raport pret-calitate) 👍
Sursă:
Katerina Thomaidi
(Tradus de Google) Am participat la cursul de 5 zile cu Toni Rodriguez și experiența a fost grozavă! Laborator complet echipat, oameni minunați și multe cunoștințe. Recomand cu totul programele lor chiar dacă vii din străinătate, ca mine.(Original)I participated in the 5days hands on course with Toni Rodriguez and the experience was great! Fully equipped lab, amazing people and plenty of knowledge. I totally recommend their programs even if you come from abroad, like me.
Sursă:
Milena Bozhkova
(Tradus de Google) Icep Hotel School este literalmente cea mai bună școală pe care am fost vreodată. Locație excelentă într-un oraș uimitor. Foarte profesional și standard înalt. Este alegerea mea numărul unu pentru cursurile din Europa.(Original)Icep Hotel School is literally the best school I have ever attended. Great location in an amazing city. Very professional and high standard. It’s my number one choice for courses in Europe.
Sursă:
Chris Darc
(Tradus de Google) Am participat la masterclass-ul cu Richard Hawke pe tema fără gluten și am fost uimitor! Un profesor grozav, o școală grozavă, oameni calzi și prietenoși.(Original)I attended the hands-on masterclass with Richard Hawke on gluten-free and was amazing! Great teacher, great school, warm and friendly people.
Sursă: