Jérôme Freydt
(Tradus de Google) O experiență grozavă în acest restaurant, serviciul este foarte rapid, iar preparatele sunt locale și foarte bine pregătite(Original)Super expérience dans ce restaurant, le service est très rapide et les plats sont locaux et très bien préparés
Sursă:
Loys Haemmerle
(Tradus de Google) Cel mai bun fel de pește din oraș, cu opțiuni grozave de crustă și aripioare. Vederi minunate la păsări(Original)Best fish dish in town with great crust and fin options. Great bird views
Sursă:
PieSamuray
(Tradus de Google) Mâncare rece, a fost servită într-un timp rapid(Original)Cool food, it was served in a fast time
Sursă:
George
Extraordinar, restaurant pe faleza Dunării, meniu diversificat de peste, (salata de icre cum se face in baltă) produsele proaspete, servirea impecabila, preț rezonabil! Revenim!
Sursă:
olimpiu
Iubesc doamnele din bucătărie! Am simțit în fiecare farfurie unicitatea deltei. Prima scrumbie pe 2021 din restaurant a fost la mine în farfurie?
Sursă:
cic
A fish restaurant with local products. If you come to Romania to visit Danube Delta, you have to eat here. One of my favourite recipes is "caras prajit". I will leave you a photo.
Sursă:
George
Un restaurant care promite multe si îndeplinește tot ceea ce spune, peste proaspăt poate fi mâncat aici, fie prăjit, fie gătit cu sosiri si saramuri fie la grătar si unde puteti servi un vin de calitate. O porție de peste ajungand la 30_35 lei, gătita de un bucătar cu experienta, totul e de calitate si priveliștea fiind așezat pe malul dunării, ceva de vis mai ales că ai ocazia sa il întâlnești si pe Ivan Patzaichin
Sursă:
radu-o
For people looking for a genuine Danube Delta fishing-village cuisine experience without going by boat for a few hours, this is the place to go. Offering a variety of fresh-water and seafood delicacies, you will never run out of foods to try. Oh, and it was the idea of former Olympic champion Ivan Pațaichin, who named it after the local nickname of the Common Kingfisher (Alcedo atthis).
Sursă:
Honey
O experienta culinara minunata: am gustat storceag, adică ciorba cu carne de sturion. Bine făcută, bine condimentata. Nota 10! La felul doi, o porție de pulpă de midii cu sos și legume la grătar, din nou nota 10! Recomand cu căldură
Sursă:
Eugen
O locație mică și cocheta, cu un meniu strict pescăresc, fara cocktailuri si sucuri carbogazoase și avand un singur tip de cafea - expresso!
Sursă: