Aplică aici
Firma aceasta aparține grupului Premium Club

Notă finală

3.9
Numărul total de evaluări: 440

Pensiunea Casa Ana

Laureat al proiectului
Firma de Aur Premium Club

Data scanării: 3 iunie 2024
Stradă: Strada Podgoriei 23
Localitate: Drăgăşani
Cod poștal: 245700
CUI:

Insigne speciale
  • Cele mai populare - Firma de Aur Cele mai populare - Companii cu cel mai mare număr de evaluări
Procentul din ponderea evaluărilor
Nu există date

Acest grafic arată care evaluări domină dintre toate opiniile colectate. Cu cât este mai mare procentul de rating, cu atât este mai mare ponderea acestuia.

Procentul de evaluări pe portaluri

Ponderea în procente a surselor unde s-au gasit opinii, prezentate individual și cât reprezintă ele din nota finală. Sunt luate în considerare doar recenziile de pe cele mai credibile portaluri. De dragul credibilității proiectului, nu luăm în considerare recenziile de pe site-uri cu reputație îndoielnică.

Număr de evaluări comparativ cu numarul de comentarii

În acest grafic, arătăm câte dintre evaluări au comentarii. Cele mai valoroase evaluări de pe web sunt cele cu comentarii personale. Clienții povestesc despre experiențele personale și descriu satisfacția lor în legătură cu serviciile primite de la această firmă, în mediul online.

Istoricul numărului de evaluări

Graficul arată dinamica creșterii numărului de recenzii lăsate de către clienți, pe fiecare portal în parte, de-a lungul anilor. Datorită faptului că proiectul a fost lansat în anul 2023, datele sunt prezentate începând cu această dată.

Istoricul fluctuației evaluărilor

Acest grafic ne arată cum s-au schimbat rezultatele pe portaluri individuale de-a lungul anilor. Datorită faptului că programul a fost lansat în 2023, datele sunt prezentate de la acea dată.