Mădălin G. Mihu
O experiență autenticǎ!Ori de cate ori ajung cu familia la Eforie Nord,nu ezitǎm să luǎm masa la Terasă cu Ancore (la Ilie și Ramo) Mulțumim pt cinste 🤩 Am mâncat cele mai bune rapane din lume! Sunteți deosebiți ❤️
Sursă:
Violeta Duta
O experiență minunată de fiecare dată când ajung aici. Designul superb, ospitalitate din partea angajaților și mâncarea extraordinară!
Sursă:
Roxana Atanasiu
O terasa foarte drăguța, cu decor specific marinăresc.Am servit:- dorada la gratar cu mămăliguța si mujdei - foarte bun, putine oase;- gujoane de biban cu cartofi si sos kalipso - un fel de fish fingers, fara oase. Sosul kalipso e pe baza de ketchup, merg mai bine cu mujdei, dar foarte bun- vinul casei (alb) e foarte, foarte bun
Sursă:
Georgian Negulescu
De apreciat disponibilitatea personalului, muzica chill, ambianta deosebita adăugată la un decor frumos cu multe elemente de navigație.Nota 10!
Sursă:
Sorin Tircomnicu
Am descoperit acest local primitor acum 3 zile. De atunci am venit în fiecare seară. Personalul este binevoitor și cu zambetul pe buze. Mâncarea este variată și pregătită atent.
Sursă:
Dana Rucsandra Nitu
Este un loc extraordinar de placut, aproape de malul marii, cu personal deosebit de amabil si mancare foarte buna. O sa revin ori de cate ori voi avea ocazia.
Sursă:
Nicolae Petrei
Terasa încăpătoare, atmosfera relaxanta, multa verdeata, amenajare cu specific pescăresc, personal foarte amabil, zâmbitor și profesionist. Mancarea excepționala mai ales cea cu specific pescăresc. Gustati ciorba de peste și preparatele de peste care sunt proaspete in fiecare zi. Recomand cu plăcere.
Sursă:
Mălina Manolache
Totul la superlativ! Cred ca cel mai bun restaurant din toata zona eforie. Mancarea a fost excelenta si decorul ne-a placut si mai mult.
Sursă:
Adriana Stania
Am ajuns aici pe baza recomandarile online si nu am gresit. Locatia minunata cu un decor nice, curatenie, mancarea excelenta, portii suficient de mari, personalul atent la fiecare client. Pe parcursul celor 5 zile am avut grija sa avem cel putin o masa aici. Cu siguranta merita incercat.
Sursă: